Co. van de Hongxuhardware, Ltd (Jiaxing Hongxin die Co., Ltd uitwisselen)

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hongxu Hardware Co., Ltd

China Hongxu Hardware Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Hongxu Hardware Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6 companyPics.title7
Co. van de Hongxuhardware, Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Jaarlijkse omzet : 1500000-8000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

Co. van de Hongxuhardware, Ltd is een professionele fabrikant en een exporteur vele soorten bevestigingsmiddel: De ingepaste staaf, Bout, Noot, Wasmachine, verankert enz., met meer dan 15 jaar op dit gebied. Wij zijn dichtbij van Shanghai, Ningbo over 120 kms, met onze hoogte - kwaliteitsproducten en de goede diensten, hebben wij relaties met klanten rondom de wereld.

 

Wij zijn een professioneel en modern bedrijf die in standaarddelen behandelen, en hebben een professioneel technisch team en de levering van uitstekende kwaliteit, heeft een volledig en wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem, de prima dienst en een kwaliteit voor overleving, als waarborg voor de vitale belangen van onze klanten. Onze hoofdproducten zijn: tandbar, hexagon bout, noot, schroef en andere producten.

 

Ons bedrijf had „innovatief concept, de achtervolging van voortreffelijkheid, snelle verbetering, duurzaam beheer aangezien de bedrijfsfilosofie, Kwaliteit het eerste werk in ons bedrijf is, is de klantentevredenheid onze eer.

 

Ons kwaliteitsbeleid zal nooit, veranderen in carrenvironment de maatschappij en de sociale verantwoordelijkheid, zijn wij een integriteit, verantwoordelijkheid, innovatieteam, hopend kunnen wij zaken met de klanten van rondom de wereld doen.

 

China Hongxu Hardware Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Hongxu Hardware Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Kylie

Tel.: 15157408357

Fax: 86-573-84863910

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)