Co. van de Hongxuhardware, Ltd (Jiaxing Hongxin die Co., Ltd uitwisselen)

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hongxu Hardware Co., Ltd Fabrieksreis

China Hongxu Hardware Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij kopen de grondstoffen van uitstekende kwaliteit, heeft de productieworkshop vele machines en materiaal, dus was de output gewaarborgd, professioneel ingenieursteam, van draadtrekken aan geëindigd - de producten, productieproces wordt strikt gecontroleerd. Het product is volledig met internationale normen in overeenstemming, waarborgt strikt kwaliteit, de dienst op zijn plaats, en is goed - in binnen- en buitenland ontvangen door klanten.       

   

  Onze producten zijn van diverse types en kunnen aan de behoeften van klanten zoveel mogelijk voldoen. De toepassingswaaier van onze producten kan in automobiele bevestigingsmiddelen, mechanische bevestigingsmiddelen, de bouwbevestigingsmiddelen, elektrische bevestigingsmiddelen, spoorwegbevestigingsmiddelen, huishoudenbevestigingsmiddelen, enz. worden verdeeld.         

   

  De productnormen met inbegrip van DIN, ISO, GB en ASME/ANSI, BS, Materialen worden verdeeld in koolstofstaal, roestvrij staal en diverse speciale materials.carbon-staalkwaliteit: 4.8. roestvrij staal 5.8, 6.8, 8.8, 10.9, en 12,9: SS304, SS316.

   

                                    Grondstof

   

  Hongxu Hardware Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

   

                     Productiemilieu

   

  Hongxu Hardware Co., Ltd fabriek productielijn 1Hongxu Hardware Co., Ltd fabriek productielijn 2Hongxu Hardware Co., Ltd fabriek productielijn 3

   

   

                                Pakhuis

   

  Ons pakhuis heeft genoeg bergruimte en speciale verpakkende afdeling om aan de diverse de verpakkingsvereisten van de klanten te voldoen.

   

   

  Hongxu Hardware Co., Ltd fabriek productielijn 4Hongxu Hardware Co., Ltd fabriek productielijn 5Hongxu Hardware Co., Ltd fabriek productielijn 6

 • R & D

  Co. van de Hongxuhardware, Ltd is een fabrikant en exporteur die zich in het produceren specialiseren en diverse bevestigingsmiddelen een uitvoeren. Zijn producten omvatten ingepaste staven, bouten, noten, wasmachines, ankers, enz. Het heeft een geschiedenis van meer dan 11 jaar op dit gebied. Het heeft een goede verhouding met klanten met de producten van uitstekende kwaliteit en goede de dienstafdeling rondom de wereld gevestigd.

   

  Ons bedrijf neemt „innovatieconcept, achtervolging van voortreffelijkheid, snelle verbetering, duurzaam beheer aangezien het beheersconcept, kwaliteit onze eerste baan is, is de klantentevredenheid onze eer.

   

  Ons kwaliteitsbeleid zal nooit veranderen. om sociale en sociale verantwoordelijkheden te dragen, zijn wij een team van integriteit, verantwoordelijkheid en innovatie. Wij hopen dat wij zaken met klanten kunnen over de hele wereld doen.

Contactgegevens
Hongxu Hardware Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Kylie

Tel.: 15157408357

Fax: 86-573-84863910

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)